Selecteer een pagina

Op zoek naar een spreker?

Paul geeft diverse lezingen en trainingen. Een aantal veel gehouden lezingen zijn:

Verbaal een baas
Een lezing van maar liefst 4 uur waarin Paul je leert impactvol te spreken. Of je nu een pitch moet houden voor 5 personen of voor een zaal van 300 mensen staat te spreken: hoe doe je dit met maximale impact? Hoe laat je luisteraars aan je lippen hangen? Hoe bereik je maximaal wat je wilt bereiken?

Van klant naar promotor
Een lezing van 75 minuten waarin gekeken wordt naar succesvolle bedrijven. Hoe lukt het hen om van hun klanten (of gasten) echte promotors te maken? En hoe kun je dit makkelijk in je eigen bedrijf toepassen?

Verkoopvaardigheden training
Hoe verkoop je beter, zonder je klant geweld aan te doen?

 In ontwikkeling: wat is in ontwikkeling?
Trends over de gehele wereld die Nederland binnenkort aandoen. Wij denken zo ver ontwikkeld te zijn in ons land. Nou dat is niet overal het geval kan ik je vertellen. Voorbeelden uit andere landen zijn er te over, waaruit wij kunnen leren hoe de nabije toekomst er uit gaan zien.

Natuurlijk is Paul altijd in voor een maatwerk lezing. Vraag naar de mogelijkheden. 

 

Host

Een event te organiseren? Of op zoek naar een dagvoorzitter die soepel een event aan elkaar weet te praten? Informeer naar de mogelijkheden!

Opzoek naar een host?

 

Spreker

Een inspirerende spreker nodig? Ter inspiratie of bijvoorbeeld om zelf te leren impactvol te spreken in workshopvorm? Informeer naar de mogelijkheden.

Meer van mij horen?

Quiz

De leukste Quiz van Nederland: Pepe’s PubQuiz! Van 16 tot 600 deelnemers bezorgen we je gegarandeerd een leuke avond. Visueel spectaculair, stressvol, entertainend maar ook enorm competitief.

Ontdek de mogelijkheden.

Paul Hendriks werkt als sales expert bij het hoofdkantoor van een grote Nederlandse bank in Utrecht. Daar heeft hij veel ervaring opgedaan bij het organiseren van grote events en als spreker voor kleine en grote groepen. Ook als dagvoorzitter, trainer en facilitator is hij ervaren. Hij werkte op het podium samen met onder andere Shelly Sterk, Milo Berlijn, Marianne Vos, Tom van ‘t Hek, Bartel Berkhout, Foppe de Haan en Guido Weijers.

 

Paul is groot liefhebber van koffie en in zijn vrije tijd voorzitter van de dorpsraad om de leefbaarheid in zijn woonomgeving waar mogelijk te verbeteren. Daarnaast is hij muziekfreak en quizfanatiekeling.

Een keer kennismaken?

Stuur Paul dan een bericht.
Hij neemt zo snel als mogelijk contact met je op.

14 + 10 =

Paul Hendriks, gedreven spreker, unieke host & humoristische quizmaster.

kennismaken?
T 06 10 66 97 05
M info@paulhendriks.nl
 

postadres
Lange Heggen 4
5835 CA Beugen