Selecteer een pagina

Quiz, ontdek de mogelijkheden?

Verreweg de leukste quiz van Nederland: Pepe’s PubQuiz. Samen met een tweetal vrienden komt Pepe’s PubQuiz op locatie met een geheel verzorgde PubQuiz.

Je speelt met Pepe’s PubQuiz in teams van 4 a 5 personen een aantal rubrieken. Het gaat altijd om parate kennis. Hulpmiddels zoals telefoons zijn dus verboden. De rubrieken gaan over allerlei onderdelen. Soms puur kennis, soms een spelletje, raadsels of muziek, maar ook soms creatieve onderdelen. Antwoorden worden door de teams ingevuld op een antwoordformulier. Dat maakt dat iedereen constant actief mee doet aan de Quiz. Onze jury kijkt deze antwoordformulieren ter plekke na.

Pepe’s PubQuiz boort een zo breed mogelijke kennis aan. En het wordt gecombineerd met vooral ‘leuke’ onderdelen. We laten de teams bijvoorbeeld niet een hele rubriek sommetjes oplossen. Dat is veel te saai.

Wat maakt Pepe’s PubQuiz anders dan andere Quizzen? Pepe’s PubQuiz werkt heel veel met beeld en geluid. Elke vraag komt bijvoorbeeld op het scherm. Bij elk “denkmoment” is er een ondersteunend muziekje, dat de sfeer verhoogd. En we onderscheiden ons door snelheid en originaliteit. De gemiddelde Quiz die je via Internet bestelt, lijkt in de verste verte niet op Pepe’s PubQuiz. Twee presentatoren begeleiden de Quiz. We nemen een jury mee. We nemen het spelen van de Quiz geheel uit handen.

Meer weten? Kijk op de website van Pepe’s PubQuiz: www.pepespubquiz.nl

 

Host

Een event te organiseren? Of op zoek naar een dagvoorzitter die soepel een event aan elkaar weet te praten? Informeer naar de mogelijkheden!

Opzoek naar een host?

 

Spreker

Een inspirerende spreker nodig? Ter inspiratie of bijvoorbeeld om zelf te leren impactvol te spreken in workshopvorm? Informeer naar de mogelijkheden.

Meer van mij horen?

Quiz

De leukste Quiz van Nederland: Pepe’s PubQuiz! Van 16 tot 600 deelnemers bezorgen we je gegarandeerd een leuke avond. Visueel spectaculair, stressvol, entertainend maar ook enorm competitief.

Ontdek de mogelijkheden.

Paul Hendriks werkt als sales expert bij het hoofdkantoor van een grote Nederlandse bank in Utrecht. Daar heeft hij veel ervaring opgedaan bij het organiseren van grote events en als spreker voor kleine en grote groepen. Ook als dagvoorzitter, trainer en facilitator is hij ervaren. Hij werkte op het podium samen met onder andere Shelly Sterk, Milo Berlijn, Marianne Vos, Tom van ‘t Hek, Bartel Berkhout, Foppe de Haan en Guido Weijers.

 

Paul is groot liefhebber van koffie en in zijn vrije tijd voorzitter van de dorpsraad om de leefbaarheid in zijn woonomgeving waar mogelijk te verbeteren. Daarnaast is hij muziekfreak en quizfanatiekeling.

Een keer kennismaken?

Stuur Paul dan een bericht.
Hij neemt zo snel als mogelijk contact met je op.

14 + 7 =

Paul Hendriks, gedreven spreker, unieke host & humoristische quizmaster.

kennismaken?
T 06 10 66 97 05
M info@paulhendriks.nl
 

postadres
Lange Heggen 4
5835 CA Beugen