Selecteer een pagina

Op zoek naar een host?

Een event te organiseren? Of je hebt je event al georganiseerd maar je zoekt een dagvoorzitter? Paul heeft met beide veel ervaring. Zowel in de financiële wereld, als in de zorg, bij gemeenten en zelf in de psychiatrie en de bouwwereld. De inhoud maakt eigenlijk niet zoveel uit. Een event is op grote lijnen vaak identiek.

De kracht van Paul zit in twee onderdelen:
Denken vanuit de bezoeker of deelnemers van het event. Hoe ervaart die het event? Is dat zoals je wilt dat de deelnemer het event ervaart? Welke informatie en welk gevoel moet de deelnemer mee nemen na afloop? Dat zijn de uitgangspunten waar Paul altijd mee werkt.

Authentiek en creatief gedrag, zowel bij het organiseren als bij het hosten van een event. Je hoeft de inhoud niet altijd tot in detail te snappen om een event goed te kunnen hosten. Sterker nog: als de ontbrekende kennis authentiek wordt gebruikt, is dat vaak een pré voor een host.

Host

Een event te organiseren? Of op zoek naar een dagvoorzitter die soepel een event aan elkaar weet te praten? Informeer naar de mogelijkheden!

Op zoek naar een host?

 

Spreker

Een inspirerende spreker nodig? Ter inspiratie of bijvoorbeeld om zelf te leren impactvol te spreken in workshopvorm? Informeer naar de mogelijkheden.

Meer van mij horen?

Quiz

De leukste Quiz van Nederland: Pepe’s PubQuiz! Van 16 tot 600 deelnemers bezorgen we je gegarandeerd een leuke avond. Visueel spectaculair, stressvol, entertainend maar ook enorm competitief.

Ontdek de mogelijkheden.

Paul Hendriks werkt als sales expert bij het hoofdkantoor van een grote Nederlandse bank in Utrecht. Daar heeft hij veel ervaring opgedaan bij het organiseren van grote events en als spreker voor kleine en grote groepen. Ook als dagvoorzitter, trainer en facilitator is hij ervaren. Hij werkte op het podium samen met onder andere Shelly Sterk, Milo Berlijn, Marianne Vos, Tom van ‘t Hek, Bartel Berkhout, Foppe de Haan en Guido Weijers.

 

Paul is groot liefhebber van koffie en in zijn vrije tijd voorzitter van de dorpsraad om de leefbaarheid in zijn woonomgeving waar mogelijk te verbeteren. Daarnaast is hij muziekfreak en quizfanatiekeling.

Een keer kennismaken?

Stuur Paul dan een bericht.
Hij neemt zo snel als mogelijk contact met je op.

5 + 8 =

Paul Hendriks, gedreven spreker, unieke host & humoristische quizmaster.

kennismaken?
T 06 10 66 97 05
M info@paulhendriks.nl
 

postadres
Lange Heggen 4
5835 CA Beugen